LEVTHUIS-SENIORCARE24
LEEF LANG LEEF GEZONG LEEF THUIS
HOME

     

Wat betekent inwonende zorgverlener 

Wij bieden zorg thuis in de voor u vertrouwde omgeving .Dit betekent dat een eerlijke en betrouwbare vrouw de zorg voor de persoon die de zorg nodig heeft,overneemt en daarvoor 24 uur dag aanwezig is. U dient dus een aparte kamer ter beschikking te stellen van de ingehuurde zorgverlener. Onze zorgverleners voeren o.a. de volgende taken uit:winkelen,koken,schoonmaken,wassen,of zelfs gemeenschappelijke wandelingen. Dit betekent dat alle dingen die we zelf normaal ook voor onze gezinnen doen,bijvoorbeeld,indien nodig, hulp bij persoonlijke verzorging,tot de mogelijkheden behoren. Belangrijk is dus dat de inwonende zorgverlener dag en nacht voor u aanwezig is .Het belangrijkste doel van de verstrekte zorgverlening is dat de personen die verzorgd worden zo lang mogelijk in hun eigen huis ,in de vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen,en dat er iemand aanwezig is als er iets moet gebeuren.

 

Deze vorm van zorg is niet nieuw. Het werkt al jaren goed in andere landen . In Spanje of Italië zijn ze gewend aan deze ondersteuning van de dagelijkse verzorging. In Duitsland is de laatste jaren de steun van een Inwonende zorgverlener steeds populairder geworden.

 

 

Het zo lang mogelijk in de vertrouwde omgeving van het eigen thuis te kunnen blijven wonen is een prettig,persoonlijk en effectief alternatief.

 

 

HOMEZORG PROGRAMMAUw voordeelGezelschapshulpDe KostenContact InformatieWat is een PGB ?